Doe mee en steun de carnaval

Tijdens Carnaval presenteren de carnaval stichtingen de 100 uur van de gemeente Gilze en Rijen. Leuttappers, Hangijzers, Papslokkers en de Krimpers organiseren ONLINE carnaval. In samenwerking met Gotcha is er een feestelijk programma gemaakt. Daarbij zijn er interactieve items waar jij aan kunt deelnemen. Leuk om te doen en je steunt hiermee de carnaval en dit evenement. ALAAF!

STEUN DE CARNAVAL MET:

Een donatie of doe mee aan 1 van de activiteiten.

// LOTERIJ: (gesloten)

Doe mee met de HORECA – CARNAVALS loterij. Met een hoofdprijs van 250,00 euro aan shopping tegoed. De hoofdprijs is beschikbaar gesteld door vakantiewoningen huren Spanje, Casitacostablanca.nl Ook onze horeca heeft weer mooie prijzen beschikbaar gesteld. DOE MEE EN WIN! Een lot kost slechts 5 euro. Hoe meer loten, hoe meer kans en….. hoe groter de steun aan carnaval. En vergeet tijdens de carnaval niet te bestellen bij onze horeca. Wij dragen de horeca ook in deze tijden een warm carnavalshart toe!

// DONEER EEN  CARNAVALSKRAKER:

Voor 5 euro kun je een verzoekplaat aanvragen. Deze wordt door de DJ gedraaid. Tevens zullen wij je naam opnemen in de CarnavalsHelden lijst. Uw donatie komt ten goede aan de carnaval.


// EEN ALAAF PLAAT MET BERICHT:

Voor 10 euro kun je een verzoekplaat aanvragen met een bericht. Deze plaat wordt door de DJ gedraaid met jouw boodschap. Ook hier wordt je opgenomen in de CarnavalsHELDEN lijst.


// EEN CONFETTIE BOODSCHAP:

Onze confetti koning staat te popelen om voor jou LIVE op TV een confetti shot af te vuren. Jij geeft aan tussen welke tijd hij afgeschoten mag worden. De DJ, presentator of nar zal jouw boodschap live omroepen. Voor 25 euro heb je je eigen moment en steun je de carnaval.


// BESTEL MUZIEKBINGO KAART: GESLOTEN

Gek op Bingo en liefhebber van carnavals muziek. Bestel dan voor 11,00 euro je muziekbingo kaart. De carnaval muziek bingo is op zondag 14 februari en start om 17.00 uur. Er zijn weer super leuke prijzen. Feest, Feest en nog meer FEEST.


// BESTEL DE LINBERG BINGO KAART (gesloten):

Bingo Bingo Bingo. Vallen de juiste getallen? Tijdens het programma kom je erachter. Cijfers worden omgeroepen of komen in beeld. Het is dus een kwestie van opletten. Bingo voor met mooie prijzen van Linberg Outdoor. Een kaart kost slechts 11,00 euro. We starten maandagavond 15 februari om 18.30 uur.


// DOE MEE AAN DE CARNAVALS QUIZ (gesloten):

Witte Gij veul ?!…. Hoe is jouw kennis op het gebied van Carnaval? Dat gaan we op maandag 15 februari testen tijdens de grote carnavalsquiz. Ook deze wordt LIVE uitgezonden. Geef jezelf op. Voor 11,00 euro doe je mee. Je ontvangt een ZOOM-link zodat je digitaal in de studio aanwezig bent. Voor de nummers 1 t/m 5 heeft CALM veiligheidsadviesbureau leuke prijzen beschikbaar gesteld.

  • Kadobon Looperke Rijen twv 100,00
  • Complete cursus KIND EHBO incl. certificaat twv 100,00
  • Kadobon RACEROOM voor 3 personen twv 50,00
  • EHBO koffer twv 40,00
  • Kadobon topslijter Harry van Strien twv 25,00

Daarnaast kun je genieten van en de eeuwige roem. En als klap op de vuurpijl mag je als winnaar met de PRINS (of hofdame) op de foto!

Doe mee en schrijf je in!